Oras Optima Kjøkkenkran Berøringsfri krom/sort

Oras Safira
  • Effektiv, moderne og funksjonell
  • Berøringsfri
  • Svingradius inntil 120°

Beskrivelse

Dette er den perfekte kjøkkenkranen for et effektivt og moderne kjøkken. Med en rekke spennende funksjoner er dette kranen for deg som liker funksjonelle løsninger og ønsker at kjøkkenutstyret spiller på lag.

Oras Optima kjøkkenkran har grepsvennlige hendler for varmt- og kaldtvann, berøringsfri funksjon, temperaturdisplay med varselindikator for varmt vann, fleksibel høy svingbar tut og elektronisk avstengningskran for oppvaskmaskin.

Tutens svingradius er fabrikkinnstilt til 120° (kan begrenses til 60° eller 80°). Den berøringsfrie funksjonen aktiveres ved å føre hendene foran kranens følsomhetsområde, noe som er helt genialt og ekstremt effektivt når mat skal lages og kaker bakes på kjøkkenet.

Vanntemperaturen for berøringsfri håndvask justeres ved å vri på ringen mellom kranen og tuten. Den berøringsfrie funksjonen kan enkelt slås av/på.

Ventilen for oppvaskmaskin åpnes ved å trykke på avstengningsknappen. Ventilen stenger automatisk etter 4 eller 12 timer (Åpen ventil i 4 timer ved ett trykk og 12 timer ved 5 sek vedvarende trykk). Elektrisk tilkobling er gjennom adapter 230/5 V (stikkontakt).

Kranen er utstyrt med smussfilter.